Parfyymit ja kosmetiikka

parfymeria

M/s Finlandian Parfymeriasta kannelta kuusi löytyy sinulle huolella poimittua laatukosmetiikkaa. Guerlain, Joe Blasco, Biotherm, Lancôme, Estee Lauder, Elisabeth Arden, Sensai, Clinique, Shiseido ja Clarins ovat osa merkeistä, joiden tuotteita saat meiltä. Viimeisin uutuussarja on ranskalainen Chanel, joka sisältää runsaasti kasvojen hoito- sekä meikkituotteita.

Edullisempien sarjojen viimeisin uutuus on puolestaan ruotsalainen Isadora-sarja. Hajusteettomat tuotteet sopivat herkillekin silmille sekä iholle. Parfymeriasta löydät myös Lumenen, Loréalin, Viva La Divan ja The Body Shopin tuotteita sekä Madara-sarjan luonnonkosmetiikkaa.

Rituals

Rituals

Seuraamme myös trendejä. Meiltä löydät maailmalta tutun hollantilaisen Ritualsin vartalonhoitotuotteet ja huonetuoksut. Merkin ideologia perustuu itämaisiin filosofioihin sekä rentouttavasti ja piristävästi vaikuttaviin tuoksuihin.

Luonnollisesti tuoksujen maailmankuulut merkit sekä nuoremmille suunnatut brändit ovat valikoimissamme. Naisten suosikit, kuten Boss Scent for Her Edp:n, Gucci Bamboo Edt:n ja YSL Mon Paris Edp:n kaltaiset kukkaistuoksut sekä miesten suosimat Diesel Bad, Paco Rabanne 1 Million Privé ja Giorgio Armani Code Profumo löydät Parfymeriamme hyllyiltä.

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus kosmetiikka-alalta. Paikalla on aina kosmetologitaustaisia myyjiä, ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään juuri sinua.